Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Το κλάμα δεν ταιριάζει στη ζωή μας.



 
 
TO ΚΛΑΜΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Αν και οι περισσότεροι έχουμε ένα απολογισμό 20-30 χρόνων ζωής και εργασίας μέσα στα υποκαταστήματα ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ τώρα που 152 τυχοδιώκτες καιροσκόποι βολευτές της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ   αποφάσισαν να γκρεμίσουν χωρίς να χτίζουν τίποτα αξιόλογο στο χώρο της πρωτοβάθμιας μας πνίγει το δίκιο και η αγανάκτηση, το κλάμα και το αμήχανο βλέμμα το είδα πολλές φορές αυτές τις μέρες.

Πως θα παραδοθούν οι κεφαλές ατσαλιού των 300 ευρώ που έχουν χρεωμένες οι οδοντιατρίνες, πως θα κλειδώσουν τα συρτάρια με τα πολύτιμα υλικά για μασέλες, πως οι κοπελίτσες της Νομαρχίας να παραλάβουν τις έγχρωμες πλακέτες των υπερηχογραφικών μηχανημάτων και τα υλικά του ακτινολογικού εμφανιστηρίου;;

Η χαλυβουργική και τα ναυπηγεία βάλαν λουκέτο, ο Αστέρας Βουλιαγμένης και το χρυσοφόρο κοίτασμα στη Χαλκιδική πουλήθηκαν κοψοχρονιά γιατί κάτι μπουλιδες που βάλαν για υπουργούς θέλουν βατραχάνθρωποι να φυλάνε τα πάρτυ τους, να βλέπουν γύρω τους «παράνομους» συμβασιούχους και άλλος να δοξάζεται στα εκκολαπτήρια βοϊδοκεφαλών του Χάρβαρντ!

Ειδικά για τους τελευταίους σωτήρες νεοφιλελεύθερους που είδαμε πως σαν κολλιτσίδες τρύπωσαν σε ΠΑΣΟΚ πρώτα και ΝΔ μετά πρόθυμοι για καταστροφές και αναδιανομή νέων κερδών μετά θα πρέπει να έχετε μπουχτίσει από την προβολή τους στα συστημικά ΜΜΕ. Έκλεισαν τις κλινικές του ΙΚΑ, μετά 9 Νοσοκομεία, μετά τα ψυχιατρεία και τώρα 380 κέντρα ΠΦΥ. Διασπάθισαν περιουσίες ταμείων, έθεσαν πλήθος εργαζομένων σε εργασιακή ομηρεία που την λένε διαθεσιμότητα ή κινητικότητα κατ ευφημισμό αντι να πούνε απόλυση χωρίς αποζημίωση. Είναι έτοιμοι να βάλουν φόρο στης μάνας σας το γάλα αρκεί να αυγατίσει η χοντρή Ελβετική τους τσέπη. Για τα λαμόγια που μας κυβερνούν αφήνοντας αφορολόγητους τους εφοπλιστές, διοδοτούμενους τους εργολάβους και ασύδοτους τους τραπεζίτες μην έχετε αμφιβολίες μέχρι τις παρυφές της βαριά φορολογούμενης μεσαίας τάξης και ιδιοκτήτες ακινήτων  είστε εχθροί και υποψήφια θύματα των κανιβαλιστικών ορέξεών τους. Ο ανύπαρκτος άγνωστος ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ είναι ο θεός που ομνύουν, η παραμύθα τους. Ψύχραιμες μελέτες των ημερομηνιών, υπολογίζοντας ότι γύρω από τις εκλογές δεν γίνονται προσλήψεις,  παρόλο που λένε εντός μηνός, εκτιμούμε ότι το άνοιγμα κάποιων πτωχοκομείων ΠΕΔΥ να γίνει πιθανό στους 5-6 μήνες! Αυτό είναι το δώρο του βιβλιοπώλη στα μεγαλοϊδιωτικά συμφέροντα της υγείας, να πεθαίνει ο κόσμος αβοήθητος από γιατρούς. Αυτός που μας έβαλε να πληρώνουμε το φάρμακο χρυσάφι διατυμπανίζοντας σαν καραγκιοζάκος στα ΜΜΕ ότι το φτηναίνει.
Όπου τους βρείτε τους ξέρετε, σας σκοτώνουν μαυρίστε τους την ζωή όπως και τη δικιά μας, ψηφίστε αντίθετα να τους τσούζει και όχι «κάβα δεξιά» σε χρυσαύγουλα εγκληματικά στοιχεία του υποκόσμου.

 

Αν θέλει ο κόσμος την περιουσία των ΙΚΑ, το χρήμα των ενσήμων που κόλλησε ως τα τώρα να γυρίζει σε αυτούς σαν κοινωνικό κράτος ας το υπερασπίσει με τα κορμιά του από Δευτέρα πρωί.

Αρκετά τους ανεχτήκαμε, οι γιατροί ξέρουν την επιστήμη της ζωής αυτοί φέρνουν το θάνατο. Ήδη το προσδόκιμο ζωής ελαττώθηκε 3 χρόνια στη Χώρα, τα προβλήματα έλλειψης φαρμάκων, το επισιτιστικό, ανασφάλιστων άνεργων πολιτών και διάλυση των όποιων μηχανισμών πρόληψης και προστασίας θα σπείρει ανεξέλεγκτες καταστάσεις στην ελληνική κοινωνία.

Βάλτε εσείς την ατζέντα των διεκδικήσεων. Μην την αφήνετε στα χέρια τους μας πάνε στα χρόνια της γερμανικής κατοχής και του εμφυλίου. Σήμερα διοικούν την Ελλάδα μια ομάδα ταλιμπάν του φασισμού που δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε την ηγεσία των ρεπουμπλικάνων στις ΗΠΑ, το tea party των Μουρούτη, Μπασιάκου, Μπούρα, Κεδίκογλου, Λαζαρίδη, Βαρτζόπουλου, Φ. Κρανιδιώτη, Γεωργιάδη, Βορίδη, Πλεύρη κλπ συνεργατών του Σαμαρά.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ
15-2-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: