Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Νο 6

"Πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιός είσαι."

 
MAZI ME ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Νο 6

Για την υπεράσπιση της δημόσιας Υγείας.

1.       Βασική απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης της 2-12-13 στο President είναι οι εκδηλώσεις στα τοπικά Πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ (ΙΚΑ) με το κάτωθι πρόγραμμα:

2.       Στις 11πμ σήμερα 4-12-13 στο Περιστέρι και το Παγκράτι.

3.       Αύριο 5-12-13 ίδια ώρα στην Καλλιθέα και το Μαρούσι.

4.       Την Παρασκευή  6-12-2013 στο Νέο Κόσμο και τους Αγίους Αναργύρους.

    
Την Δευτέρα  9-12-13
   NEA ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στο ξενοδοχείο Τιτάνια (Πανεπιστημίου   52 )στις 10.30 πμ για τη συνέχιση του αγώνα μας για δημόσια περίθαλψη πρωτοβάθμιας φροντίδας.
.
 
Όλες οι εκδηλώσεις πρέπει να γίνουν υπόθεση των ασφαλισμένων και ανασφάλιστων των ανθρώπων των τοπικών κοινωνιών των εκπροσώπων των συλλογικοτήτων των περιοχών.

Η Συνέλευση της Δευτέρας ήταν ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ πέρα από το κρύο και κάθε προσδοκία. Καλό είναι να υπάρχουν πιο σφικτές διαδικασίες υπερ του να ακουστεί ο μαχόμενος και εξανδραποδισμένος ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΌΤΕΡΟ οι εκπρόσωποι συλλόγων με 100 ευρώ παράβολο ετησίως, όσο δυο βδομαδιάτικες λαϊκές του Σαββάτου στους χειμαζόμενους καιρούς που ζούμε εμείς οι υποψήφιοι άνεργοι. Επίσης να διαλέγονται αίθουσες ξενοδοχείων άνω των 500 θέσεων και με επαρκείς μικροφωνικές εγκαταστάσεις ΓΙΑ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ.
 
 

Δώσανε 50 δις ευρω στις τράπεζες χρεώνοντας 5000 ατομικά τον καθένα μας στο τελευταίο υποτιθέμενο κούρεμα  χρέους θεωρούν φυσιολογικό να πλειστηριάζουν και να δημεύουν με φόρους πρώτη κατοικία, να αυξάνει η φοροδιαφυγή από 11 σε 15 δις ετησίως ,να κλείνουν επιχειρήσεις και δουλιές συνεχώς και τέλος να ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ το όποιο γλίσχρο κοινωνικό κράτος! Πάμε ντουγρού για ιδιωτικά πανεπιστήμια με δίδακτρα, έλλειψη δημόσιας περίθαλψης και εξαφάνιση προστασίας όποιων αδυνάτων, παγωμένων, ψυχικά ασθενών, αναπήρων, ομόφυλων κλπ. Τα παιδιά μας χάνονται μετανάστες από την Πατρίδα.

Μου έλεγε Αρμενοπούλα για τα χρόνια μετά το 1993 πείνασαν, κρύωσαν, δίψασαν, σκέβρωσαν αλλά το σύστημα υγείας δεν θίχτηκε ποτέ ακόμα και στα χρόνια των δυο εμφυλίων του Ναγκόρνο Καραμπάχ.! Πόσο πια αποτιμάμε την ζωή και την ποιότητα ζωής;;;

Οι πελάτες μας και μη πρέπει να ξέρουν ότι χάνουν την δωρεάν πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη, τη δωρεάν συνταγογράφηση, τις δωρεάν εργαστηριακές εξετάσεις, τις δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις την παρακολούθηση των εγκύων των εμβολιασμών των όποιων προληπτικών μέτρων υγιεινής…..

Με αυτούς τους κυβερνώντες βλέπουμε τον κινούμενο οδοστρωτήρα μπροστά μας και όχι στις ιδιωτικές Εθνικές οδούς, ειλικρινά ο Γεωργιάδης ,ο Σαμαράς ,ο Βενιζέλος  όπως αντιδρούν στο πανικό τους να τους μείνει η ΑΠΕΡΓΙΑ Μας ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΣΑΕΙ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ (ΙΚΑ)
ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6-12-2013
ΣΤΙΣ 11ΠΜ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΛΑΓΟΥΜΙΤΖΗ ΚΑΙ ΜΑΧΗΣ ΑΝΑΛΑΤΟΥ ΓΩΝΙΑ
-ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΕΝΣΗΜΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ
--ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ
---ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.
----ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΑΚΡΙΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Ή ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ…….