Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Νυν υπερ πάντων ο Αγών.


Η Εθνική ποδοσφαίρου πάει Βραζιλία εμείς ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ πάμε σπίτια μας. Τίποτα δεν θάναι όπως παλιά. Μας βλέπουν για νούμερα απολυμένων και όχι σαν επιστήμονες εργαζόμενους. Αλλά το χειρότερο κακό με την εφαρμογή του σχεδίου Ράϊχενμπαχ γίνεται εις βάρος των ασφαλισμένων μια και ο ΕΟΠΥΥ στην νεοφιλελεύθερη εκδοχή του θάχει να κάνει μόνο σαν φεσομάγαζο και παρτίδες με «εργολάβους υγείας». Καμία δωρεάν δημόσια περίθαλψη για τον Σαμαρά. Τινάζεται στο αέρα κάθε δικαίωμα ασφαλισμένου και δικαίωμα στην υγεία θα έχουν μόνο όσοι έχουν καλά ιδιωτικά πακέτα κάλυψης…... Έχει μεγάλη σημασία η καθολική επιτυχία της πρώτης απεργίας και θα ακολουθήσει συνέχεια γιατί ο αγώνας μας δεν έχει άλλο αύριο. Η εμείς ή αυτοί. ΟΛΟΙ ΟΙ  ΓΙΑΤΡΟΙ-ΟΔΟΝΤΊΑΤΡΟΙ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΙ σήμερα του ΕΟΠΥΥ πιστεύω μπορούμε να αποδείξουμε ότι έχουμε πιο πολλές ψήφους στην Ελληνική κοινωνία από αυτή τη δικομματική «κυβέρνηση» υποτελών.

Oι λίγοι πιθανοί απεργοσπάστες θα δημοσιοποιούνται για περαιτέρω αντίδωρη αντισυναδελφική συμπεριφορά….. Χωρίς βία αλλά με πειθώ πρέπει να ξέρουν ότι τα λίγα πτωχοκομεία που θα μείνουν κατά το σχέδιο Ράϊχενμπαχ-Γεωργιάδη με Παθολόγους, Γεν. ιατρούς και Παιδιάτρους θα ελέγχονται από εργολάβους της υγείας, με μισές αποδοχές και δική μας πληρωμή του ΕΤΑΑ. Ξέρετε όλοι πόσο ανεβαίνει αυτό το κονδύλι μηνιαία, περίπου 400 ευρώ. Πιστεύω ότι η διαπλεκόμενη κλίκα που μας κυβερνά Σαμαρά-Βενιζέλου (δείτε το   ξεπούλημα των ακινήτων της Εθνικής τραπέζης Πανγαίας με δάνειο από την Εθνική στον Ισραηλίτη  κόρακα κοψοχρονιά) εξωθείτε από τη Μέρκελ με εξωφρενικές τάχα «μεταρρυθμίσεις» σε ΜΜΕ, Πανεπιστήμια, Πλειστηριασμούς α΄ κατοικίας, Πολεμική Βιομηχανία και Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας σε «αυτόβουλη» αποβολή από την Ευρωζώνη και μάλιστα άμεσα.



Οι σύμβουλοι του υπουργού αποφάσισαν ξαφνικά  να σπείρουν διχόνοια στους χειμαζόμενους ιατρούς, με τα μηδαμινά εργασιακά δικαιώματα.

Μια απλή λύση που σκεφτήκαμε μαζί με τους επί 8μηνο απολυμένους και εμπαιζόμενους συναδέλφους μας είναι να δουν τι υπογράφουν μην είναι η μηνιαία σύμβαση κωπηλάτη ή εργαζόμενου επιστήμονα, τι πληρωμή διασφαλίζουν οι προφορικές εντολές του φεσομάγαζου ΕΟΠΥΥ, και μετά εγγραφόμενοι στους συλλόγους συμμετέχουν κανονικά στην ΑΠΕΡΓΙΑ και όχι σε πιθανό ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.

Της Μεγάλης Αικατερίνης ανήμερα ξεκίνησε η θριαμβευτική ΑΠΕΡΓΙΑ μας που πάει με μεγάλα ποσοστά πέρα από τα ΝικολοΒάρβαρα, Χριστούγεννα και βάλε!
 
 

Ο «εραστής Ποτέμκιν» ξεκίνησε τη μέρα του από το Μega κυβερνητικό κανάλι Καμπουροοικονόμου κλπ και μάλλον τους κούφανε παρουσιάζοντας τις μεγάλες φαρμακευτικές όχι ως θεραπαινίδες της εξουσίας αλλά ως μέσω αντιπολίτευσης διεκδικητές της ψήφου διαμαρτυρίας στη Βουλή!. Μη μου ζητάτε να σας λέω τώρα τη σχέση Μεγάλης Αικατερίνης και εραστή Ποτέμκιν που τον θυμάστε όλοι σαν θωρηκτό Ποτέμκιν γιατί έτσι ήθελε ο Σοβιετικός Αϊζενστάιν……κοτσομπόληδες! . Τα ποσοστά της σημερινής απεργίας  στην Αττική αναφέρονται 95% και θα θυμηθώ αντίστοιχες επιτυχίες επί Αλέκου Παπαδόπουλου υπολογίζοντας  και αρρώστους και κανονικές άδειες και την λίγο πίσω σε ποσοστά επαρχία εκτιμώ το καθαρό ποσοστό ΑΠΕΡΓΩΝ Πανελλαδικά  75-82%. Ποτέ ο κλάδος δεν έφτασε πάνω από 85% ακόμα και τότε. 2003. …. Άθελα του ο «Ποτέμκιν» θα ανεβάσει τον Τσίπρα στο 60% στο Λεκανοπέδιο Αττικής.  Η ευρεία αποδοχή των ασφαλισμένων σε πανώ, αφίσες και τα μηνύματα των προκηρύξεων είναι εντυπωσιακά θετική . Χρειάστηκε θα θυμηθούμε ξανά την ψηφισμένη θέση 13.1 από το Συνέδριο του Σύριζα για επαναπρόσληψη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ για να τονωθεί το ηθικό πρωτάρηδων συναδέλφων στις εντάσεις και τα ψευτοδιλήμματα….. Οι συνάδελφοι με τις μηνιαίες συμβάσεις απεδείχθησαν Ηρακλειδείς του κλάδου και σαρξ εκ σαρκός μας. Από απεργοσπαστικός μηχανισμός ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΌΡΟΙ .Θα του φωνάξουμε αυτό που βλέπουμε καθημερινά με τους ασφαλισμένους ΕΟΠΥΥ, πόσο μεγάλος οικονομικός δολοφόνος καθίσταται από τις πολιτικές του πράξεις και ότι είναι υπόλογος στην Ελληνική Δικαιοσύνη με εμάς μάρτυρες κατηγορίας.

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε τον κόσμο τον έχετε γυρίσει πλουσιοπάροχα και μια και δύο και τρεις φορές.ΝΥΣΑΦΙ

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Οταν ανωνυμε κακοπροαιρετε τον εργαζόμενο των 800 ευρώ επιστήμονα και με 40% αντικειμενικά χωρίς ιατρείο τον θεωρείς "διεφθαρμενο σύστημα" και είσαι αόματος σε καναλάρχες ,εργολάβους,εφοπλιστές, λοβητουριάρηδες πολιτικούς της λίστας Λαγκάρτ δεν χρειάζεσαι γιατρούς ειδικοτήτων ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟς ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΑΔΩΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ....