Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Διήμερη προειδοποιητική Απεργία


Πειραιάς 25/11/2010 Αρ.Πρωτ.69
ΑΠΕΡΓΙΑ
ΤΡΙΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ & ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΤΡΙΤΗ 30/11 & ώρα 12.00
Συνάδελφοι, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σαββάτου 20 Νοεμβρίου, έστειλε το μήνυμα για ενότητα και κοινή δράση των Σωματείων των γιατρών του ΙΚΑ . Την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, έγινε συνάντηση των προεδρείων όλων των πρωτοβάθμιων Σωματείων ΣΕΥΠΙΚΑ Αθήνας-Πειραιά, ΣΕΥΠΙΚΑ Πειραιά και το Δευτεροβάθμιο όργανο την ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ.
Ο Σύλλογος μας ,κοινοποίησε τις αποφάσεις της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης μας, για 5νθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις , συγκεντρώσεις και πορεία διαμαρτυρίας, ενημέρωση ομοσπονδιών εργαζομένων και συνταξιούχων για την επιχειρούμενη πλήρη απαξίωση των Υπηρεσιών Υγείας του Ι.Κ.Α .
Τα αιτήματα μας είναι:
•Άμεση επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων συναδέλφων μας και προσλήψεις και άλλων γιατρών όπου υπάρχουν ανάγκες
• Να σταματήσει η βάρβαρη επίθεση κατά των γιατρών του ΙΚΑ από τα ΜΜΕ με την αυτουργία της Διοίκησης του ΙΚΑ
• Άμεση Νομοθετική ρύθμιση του χρόνου προϋπηρεσίας των γιατρών αορίστου χρόνου, με πλήρη εργασιακά-συνταξιοδοτικά δικαιώματα.
Στην κοινή συνάντηση, αποφασίστηκε ομόφωνα να ξεκινήσουμε 48ωρη προειδοποιητική απεργία Τρίτη 30 Νοεμβρίου και Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου ,με άμεση προοπτική την συνέχιση με 5νθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις.
Την πρώτη ημέρα της απεργίας Τρίτη 30 Νοεμβρίου 11 η ώρα θα δώσουμε Συνέντευξη Τύπου όλοι μαζί οι Σύλλογοι στο Ξενοδοχείο Acropol (Πειραιώς 1).
Αμέσως μετά, στις 12 η ώρα θα γίνει η μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλων των γιατρών του ΙΚΑ έξω από την Διοίκηση του Ι.Κ.Α -ΕΤΑΜ ,Αγίου Κων/νου 8.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΨΥΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΟΒΑΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=210841&cid=4

διαυγείς από την πείνα...
στο πρόγραμμα "διαύγεια"