Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Κάποιος πρέπει να αλλάξει τα πράγματα.


4 σχόλια:

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

οι άχρηστες και επικίνδυνες για την τσέπη μας μονοκομματικές κυβερνήσεις οδήγησαν σε αποβιομηχάνιση, εκχέρσωση γής, μαρασμό νησιών, συγκέντρωση του τουρισμού σε 3 νησιά με αποικιοκρατικές δομές ξενοδόχων, τους επιχειρηματίες βορά στους τοκογλύφους, και τους εφοπλιστάδες μας του γλυκού νερού να χάνουν και το λιμάνι του Πειραιά από τους large Κινέζους. Να δω φαντάρους που σκατά θα βρούνε όταν ο Γκρουέφσκι βάλει μακεδονίτικα στο πικάπ και έρθει διακοπές στη Θεσσαλονίκη.....Κοφτε τους τον τσαμπουκά, κλαδεύτε τους μας παραμυθιάζουν συνειδητά και κατ εξακολούθηση.Κανένα κόμμα πάνω από 25% τι δικαιες κοινωνίες και πράσινα άλογα, τα ίδια πρόσωπα το ίδιο σκηνικό πριν μας φύγει όλο το αίμα από το κεφάλι μας.

Ανώνυμος είπε...

έτσι μου φαίνεται και εμένα ...

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Δολαριοκρατία,Εταιριοκρατία, Αχυράνθρωποι και Πανάκριβοι Συμβουλάτορες (golden boys),Διεθνές Νομισματικό Ταμείο(IMF),ιδιες αντιλαικές συμβουλές νεοφιλελευθερισμού, πραξικοπήματα, Νέα Τάξη και ψευτοΠατριωτισμοί, έλλειψη ηγετών και σπίλωση κινημάτων,κατευθυνόμενες χρεωκοπίες, εμφύλιες διαμάχες, θρησκευτικές ψευτοδιαφορές όλα για να καλοπερνά το 1% και πολύ λέμε. Σίγουρα οι αντιδράσεις των υπολοίπων θα κατηγορηθούν και θα χαρακτηριστούν τρομοκρατία. Ασφάλειά τους η διατήρηση των κερδών. Ιστορικά όμως ο Μαρξισμός έχει αποδείξει πως πρέπει τα μέσα παραγωγής να είναι σε πλέον κοινωνικοποιημένες λύσεις από την σημερινή. Λύσεις χιπηκες δεν χωράνε στην Ευρωπαική Ενωση του 2008.Τάχα είμαστε γενικά κατά πολέμου και φτώχειας, δεν οδηγούν πουθενά.
1. Ελεγχος του μαύρου χρήματος, κατάργηση των φορολογικών παραδείσων.
2. Να μην υπάρχουν υπεράκτιες ή αν υπάρχουν για κεφάλαια να μην έχουν ακίνητα και άλλα μέσα παραγωγής.
3. Ανάπτυξη ηλεκτρικών αυτοκινήτων
4. Ανάπτυξη εφαρμογών σε αφαλάτωση, φωτοβολταικά και αιολική ενέργεια.
5. Βαρειά καταγγελία των πετρελαικών κολοσσών πχ.μονοπωλειο διυλιστηρίων στη χώρα, καρτέλ των BP-Shell ταμειακές στα βενζινάδικα
6.Φορολόγηση ισότιμη Εκκλησίας και Μονών.
7. Αφαίρεση από λαθρεμπόρους χρήματων πεδίων δράσης όπως αθλητισμός και τυχερά παίγνια.
8. Ανάπτυξη αλιείας και κτηνοτροφίας εξω από τις υπάρχουσες νόρμες ΕΕ
9. Νέες καλλιέργειες προσοδοφόρες στηριγμένες σε έρευνα όχι στις συμβουλές της MOsado.
10. Δημόσιες επενδύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες μας σε Υγεία, Παιδεία, Πολιτισμό και Συγκοινωνίες. Ηδη η ιδιοτικοποίηση στην Ενέργεια και Επικοινωνία έχει κοστίσει ακριβά.ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΙΚΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2008 Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 1,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!
11. Tα ελλείματα δημοκρατίας και κοινωνικού κράτους, προστασίας της εργασίας στην ΕΕ να αναδειχθούν και να αλλάξουν οι συσχετισμοί δυνάμεων που φέρνουν τους Μπαρόζο στη σημερινή κουτση Ευρώπη.
12. Επιτέλους αξιοπρέπεια στην εθνική πολιτική και την Αμυνα. Οι Κύπριοι θα μπορούσαν να εξαγοράσουν τους"φίλους" Τουρκοκύπριους ακόμα και τον οπλισμό του στρατου κατοχής,ας δίναν κάποιες πρωτοβουλιες σε ταλέντα στυλ Εφραίμ............
.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Εχει χαθεί η κοινωνική συνοχή, την παιδεία την θέλουν ιδιωτική τα δύο μεγάλα κόμματα, λεφτά για την υγεία δεν βρήσκουν, η άμυνα εικονική προσοδοφόρα μόνο για τους προμηθευτές, η αγροτιά αφανίζεται, ο τουρισμός και η ναυτιλία σε χέρια λίγων, η αστυνόμευση του εντυπωσιασμού και με μεγάλα ελλειματα. Η Εκκλησία αφορολόγητη τόριξε στις bysiness. Την ίδια ώρα τα ασφαλιστικά ταμεία επενδύουν σε τοξικά ομόλογα, ο γενικός πολιτισμού σαλιαρίζει, οι δουλιές φύγαν Τουρκία και Βαλκάνια, οι μαγαζάτορες εξαφανίζονται πολύ πριν τα χθεσινοβραδινά γεγονότα, Εμπορικά κέντρα των αγορών της πλουτοκρατίας ξεφυτρώνουν περισότερα από τις ανάγκες μας.
Η ηχώ του Θεού επί της γής κάνει Real Estate. Η δικαιοσύνη παρουσιάζεται με δεμένα χέρια συνήθως αργή, αναποτελεσματική και ενδεικτική της ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ